Yrityksen logo 300x84 - Tietoa meistä

Goon Tower ei ole tavallinen videopeliblogi. Toisin kuin toiset, keskitymme hedelmäpeleihin.

Saatat pitää sitä epätavallisena ja jopa sanoa, ”miksi juuri hedelmäpelit kaikista pelien tyypeistä?” Emme voi syyttää sinua, mutta tämän sisällön lukemisen jälkeen tulet muuttamaan mielesi.

Hedelmäpelit ovat raivanneet tiensä kotitietokoneellesi sekä älypuhelimellesi. Monet olisivat samaa mieltä siitä, että hedelmäpelit eivät ole niin jännittäviä verrattuna hardcore-seikkailupeleihin ja roolipeleihin. Mutta me olemme eri mieltä.

Goon Tower piti hedelmäpelien kehitystä tarkasti silmällä siitä päivästä lähtien, kun Dillon Montoya perusti sen Floridan Sarasotassa. Montoya ei ollut suuri hedelmäpelien ystävä kasinoilla, mutta hän oli hedelmäpelien ystävä, joita pelataan käyttämällä monia laitteita.

Goon Towerin idea perustui haluun edistää hedelmäpelejä sekä vastuullista pelaamista. Olemme tietoisia, että tämän pelin huono puoli on se, että sitä käytetään laittomiin aktiviteetteihin.

Haluamme ihmisten, pelaajia tai ei, ymmärtävän hedelmäpelien maailman ja tämän tyyppisen pelin kasvun sekä integroinnin.

Goon Tower -blogi

Esitetyt Post kuvat Tietoja Goon Tower blogista - Tietoa meistä

Goon Tower tarjoaa täsmällisiä päivityksiä uusista hedelmäpelien julkaisuista, kehityksistä ja trendeistä. Pidämme myös silmällä kuumimpia videopelijulkaisuja.

Tahdomme Goon Towerin olevan turvapaikka pelaajille, josta he saavat tietoa alasta.

Emme ainoastaan jaa tietoa, mutta myös tutkimustuloksia, jotka hyödyttävät sekä pelaajia että kehittäjiä. Pidä silmäsi auki, jaamme mahtavia tarinoita Montoyan suosikkihedelmäpeleistä.